Prøv en lidt anderledes pandekage opskrift. Denne udgave af pandekager er med blandt andet revet marcipan og appelsinskal

Print Recipe
Pandekager med marcipan
Pandekager med marcipan Recipe Type: Pandekager Portionsstørrelse: 35 stk.
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Pisk først æg og sukker sammen.
  2. Tilsæt herefter mælk, smør, appelsinskal og marcipan og rør til dejen er lind
  3. Tilsidst blandes mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.
  4. Varm en pande op med fedtstof og brug ca. 1 spsk. dej pr. pandekage.
Recipe Notes

Pandekageopskriften kan varieres med:

  • Server pandekagerne med frisk frugt, små skåle med chokoladeknapper, is og syltetøj
  • Andre muligheder for variation er lidt chokoladestykker eller hakkede nødder, som kommes i dejen.

Yderligere forslag til tilbehør

Se også vores andre forslag til tilbehør til pandekager.

Pin It on Pinterest