Prøv en lidt anderledes pandekage opskrift. Denne udgave af pandekager er med blandt andet revet marcipan og appelsinskal
Antal personer |
|
Ingredienser
- 2,5 dl sødmælk
- 4 æg
- 5 dl mælk
- 3 tsk bagepulver
- 1 tsk vanijlesukker
- 0,5 dl sukker
- 225 g marcipan
- 175 g smeltet smør
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Pisk først æg og sukker sammen.
- Tilsæt herefter mælk, smør, appelsinskal og marcipan og rør til dejen er lind
- Tilsidst blandes mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.
- Varm en pande op med fedtstof og brug ca. 1 spsk. dej pr. pandekage.
Recipe Notes
Pandekageopskriften kan varieres med:
- Server pandekagerne med frisk frugt, små skåle med chokoladeknapper, is og syltetøj
- Andre muligheder for variation er lidt chokoladestykker eller hakkede nødder, som kommes i dejen.
Yderligere forslag til tilbehør
Se også vores andre forslag til tilbehør til pandekager.
Seneste kommentarer