Dejlige traditionelle danske pandekager

Store tynde traditionelle danske pandekager, som kan bruges til både forret, hovedret og dessert.

Disse pandekager gør sig godt sammen med stort set alt tilbehør og kan derfor også bruges til de fleste af dagens måltider.

Print Recipe
Danske pandekager
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Hæld første væske og dernæst mel og øvrige ingredienser i en skål
  2. Pisk godt
  3. Bages på stor pande
Recipe Notes

Danske pandekager serveres traditionelt med:

  • Sukker
  • Syltetøj
  • Is

 

Alternativt tilbehør:

  • Honning
  • Sirup
  • Frugt

Yderligere forslag til tilbehør

Se også vores andre forslag til tilbehør til pandekager.

Pin It on Pinterest